sábado, 28 de enero de 2012

TITELLES

Aquesta setmana l’ossa Rosa i el porquet Toniet han anat a visitar la casa d’Aina i d’Àlex.

Aina, amb el porquet Toniet, ens ha mostrat la seva feineta dels nombres.




Álex, amb l’ossa Rosa, ens ha explicat la seva feineta de lletres, i a més, ens ha portat dos jocs, fets amb els seus pares, per treballar les lletres.




El primer joc semblava un joc de “la oca”, però de lletres. El camí era un abecedari (cada casella era una lletra) i quan queien a una casella, havien de dir una paraula que comencés per aquella lletra. També hi havia algunes caselles que et feien avançar o retrocedir. El joc ens ha agradat molt!!!



El segon joc era molt original i divertit. Era una capsa plena de galetes en forma de lletres. Sense mirar, cada nen havia d’agafar una galeta i dir quina lletra era. També havia de pensar una paraula que comencés per la lletra que li havia tocat, si sabia dir la paraula, es menjava la galeta i si no, la tornava a la caixa. Aquest joc els ha encantat i tots (alguns amb una petita ajuda) s’han pogut menjar la seva galeta. Ha estat un joc fantàstic i molt dolç que haurem de repetir perquè als nens/es els ha fascinat!!!






bona

feina

1 comentario:

Flia. de Alexandre dijo...

Jajaja que divertido y rico s aprender asi!!! Claro que si como negarnos despues de haber visto estas caritas.... Habrá más galletas, lo prometemos! Un beso grande a " els patinadors i patinadores."